Bliv forsøgsperson "Hjælp dig selv og kommende generationer med at få adgang til mere effektive og sikre medicinske behandlinger"
Vi søger deltagere "Hjælp dig selv og kommende generationer med at få adgang til mere effektive og sikre medicinske behandlinger"

Om SYNEXUS

SYNEXUS er en forskningsklinik, som har mere end 25 års erfaring. Vi begyndte som en mindre, dansk virksomhed under navnet CCBR, men i 2019 blev vi en del af en amerikansk virksomhed med et netværk af 180 klinikker i verden.

Når et nyt medikament, fx til behandling af kolesterol, skal på markedet, skal det først testes i flere år for at undersøge dets virkning og sikkerhed. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi medvirker til at teste disse nye medikamenter ved hjælp af frivillige personer. Forsøgene foregår altid under skarp kontrol med bl.a. blodprøver, tests og besøg i klinikken. Vores kompetente personale, som består af både læger, sygeplejersker, bioanalytikere og sekretærer sørger for, at du og dit helbred altid er i centrum.

Takket være alle de mennesker, der gennem årene frivilligt har deltaget i kliniske forsøg hos os, har vi kunnet bidrage til godkendelsen af nye og bedre medicinske behandlinger, som i dag er med til at forbedre livskvaliteten for tusinder af mennesker verden over.

Alle forskningsforsøg er godkendt af Lægemiddelstyrelsen og Den Videnskabsetiske komité.

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)
Bliv kontaktet
Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)