Migræne

Hvis du døjer med migræne, og har lyst til at høre om muligheden for at deltage i et klinisk forsøg, så udfyld venligst kontaktformularen til højre, eller se under igangværende studier

Migræne er et anfald af smerter i hovedet, ofte halvsidigt, som kan vare fra nogle timer til nogle dage, hvor man samtidig kan opleve kvalme, opkastning, lydoverfølsomhed og lysskyhed.


Migræne kan opdeles i to typer; migræne med aura og migræne uden aura, som er den hyppigste form.


Migræne med aura er arvelig, og er en tilstand, hvor personer bl.a. kan opleve at have synsforstyrrelser, føleforstyrrelser og/eller taleforstyrrelser efterfulgt af hovedpine.
Årsagen til migræneanfald kender vi ikke med sikkerhed, men vi ved, at migræne ses dobbelt så ofte hos kvinder som hos mænd. På verdensplan er mere end 1 milliard mennesker ramt af sygdommen, ca. 500.000 danskere er ramt, hvilket gør det til den tredje hyppigst forekommende sygdom i verden. Det er en lidelse, som kan være stærkt invaliderende, og det kan tage tid at finde den rette behandling. De fleste opnår dog kontrol med migrænen ved en kombination af ikke-medicinsk behandling + anfaldsbehandling + forebyggende behandling.

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)
Bliv kontaktet
Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)